در نمازخانه فرودگاه دبی بودم، برای اینکه همه در صف واحد به نماز بایستند و صفوف مرتب باشد و پس و پیش نشوند، نوارهایی تیره رنگ محل ایستادن را متمایز کرده است، همه روی نوار تیره می ایستند و صفوف منظمی دارند، تنها ایرانی ها هستند که به اشتباه سر بر جای پا گذارده و صفوف را رعایت نمی کنند!

تقصیری ندارند، باید به ستاد اقامه نماز و آقای قرائتی ایراد گرفت که در مساجد به غلط نوار سبزی پهن کرده و مردم بر روی آن سجده می کنند، در واقع به جای این که صفوف نمازگزاران را منظم کنند، مهرها را به صف می کنند و با توجه به اختلاف قد نمازگزاران صفوفی درهم و برهم و آشفته پدید می آید!
باید همه این نوارها را از مساجد جمع کرد، هدف در یک صف بودن نمازگزار است نه سجده گاه!
این هم هدیه ای برای آقای قرائتی!
مهدی خزعلی
1390/10/16
| < قبلی | بعدی > |
|---|

نظرات
آخرین خبر در مورد نمیر المومنین
طبق اخبار رسیده ، آقای جنتی به دندانپزشک مراجعه کرده و دستور داده
دندانهایش را سیم کشی ( ارتدنسی) کنند.
جهت اطلاع
درایران اگرلطف کنید به مساجداهل سنت تشریف بیاورید
دقیقافرمایش شماصحیح است وخطوط مشکی مشخص است وسرانگشت نمازگزاران برآن خطوط مماس هست مثل صفوف منظم نظامیان
وامام نمازجماعت اهل سنت قبل ازادای نمازبه نمازگزاران تاکیدمیکند
استوو وتعادلواوعدلوال صفوف...
یعنی مساوی بایستید وصفوف رامنظم کنید
ودرحدیث دارندکه بسیاراهمیت شده وتاکیدشده براینکه صفوف منظم باشه
امادرمساجدبرادر ان شیعه 10یابیست نفرنمازگذارهم پشت سرم امام درصفهای نامنظم می ایستند
ازبابت این تذکرات ممنونم
فذکرفان الذکری تنفع المومنین
خدارحمت کندبرهرکسی هدفش درستی وراستیست وامیدوارم نصیحت شماموثرگردد
ye navare sabzi az in jonbesh dar masajed bood ke hazrate agha dastour be jamesh dadan
se ta noghteh ham nazashtam!
پدرومادران ماهم ایرانی هستند وبه ایرانی بودن خودافتخارمیکنیم
سرجای پای عربهاهم نمیذاریم
مااهل سنت ایرانیم ودرمساجدماهم همینگونه هست مثل خطوط سایربلادهای اسلامی وفقط برادران شیعه هستند ان هم درایران
که قرائتی هاشب وروزازاین وان می فرمایند ولی توصیه ی دراین موردنمی نمایند
خداپشت وپناهت باشد
به امیدایرانی آبادوآزاد ودرودبرهرایرانی چه شیعه وچه سنی وچه ارمنی وبهایی
بله همه اینها بوده و آنها می خواستند که انقلاب ایران را به ضد انقلاب تبدیل کنند و موفق نیز شدند. می خواستند در خلیج فارس حضور پیدا کنند،که کردند. می خواستند مانع از تسری انقلاب ایران به دنیا بشوند که اصلا ایران تبدیل به لولو شد. در حال حاضر طوری شده است که طرفداران رژیم پهلوی نیز طلب کار شده اند. پس شما مردم ایران نمیتوانید بگویید که نمیدانستید. سالهاست که می نویسیم و می گوئیم و باز هم خواهیم نوشت و خواهیم گفت. میدانیم که سانسور نیز هست پس وظیفه آنانی که مطلع می شوند سنگین است و باید از طریق دهان به گوش در سطح جامعه، جامعه را آماده کنند. برای اینکه سرنوشت خود را در دست بگیرند. در هر صورت هنگامی که وضعیت به این مرحله برسد،میشود وضعیت جنگی،که این وضعیت جنگ و ویرانی عمومی به بار می آورد. بعد این ویرانی عمومی را با چه می خواهید بسازید؟ توضیح دادم که اگر روزی این تحریم ها برداشته شود، تنها بازسازی صنعت نفت سرمایه کلان می خواهد، چه برسد که شما به آن باسازی کشور را نیز اضافه کنید. خطر تجزیه ایران هم هست و در مدارکی که این روزها می خوانم یکی مربوط به این است که طرح اسرائیلی ها برای کمک هائی که به این گروههای خائن به ایران می کنند این است که اگر جنگی پیش آمد برای همیشه اصلا ایران را تجزیه کنند. من نمی خواهم شما مردم ایران را بترسانم. اینها واقعیت است و باید با شما در میان گذاشت تا هر ایرانی مسئولیت خود را بشناسد. تا هر ایرانی بداند که اینهائی که وابسته به رژیم بودند و فرار کردند یا در انقلاب رانده شدند و حالا در خارج از کشور تبدیل به آتش بیار معرکه شده اند، دنبال این هستند که یک آلترناتیو دست نشانده آمریکا ایجاد کنند و توجیه گر این باشند که اگر جنگی شود برای تغییر رژیم آلترناتیوی باشد که جای آن را بگیرد. درست مانند همان بازی که در عراق و افغانستان و لیبی کردند و این را در ایران دوباره تکرار کنند و به این خائن ها می گویم که اینکه شما شب و روز به من ناسزا بگوئید مرا از گفتن آنچه حق است باز نمی دارد و اگر تهدید های شما چندین برابر شود من همچنان بر حق خواهم ایستاد و به مردم ایران مرتب هشدار عرض خواهم کرد .
چون عربی بلده راحت تر خرید کنم / روزی باهم برای خرید رفتیم به ایشان گفتم به عربی بگو من اینهارا لازم دارم و تخفیف هم بگیر /قرائتی شروع کرد یک جملاتی را گفت /فروشنده ماتش برده بود که این چی میگه چرا داره قرآن میخونه/ اونجا فهمیدن این آقا بعربی مسلت نیست اون چیز هائی که بعنوان تفسیر قرآن میگه قبلا" تمرین کرد تحویا مردم میده/ بقول معرف بیق بیقه
این نوشته شما متاسفانه (بطور غیرعمد) شبیه کار تُرکها در تُرکیه است که میلیونها کُرد آن کشور را، به زور تُرک میخوانند و با تعصب نژادپرستانه حاضر نیستند به آنها بگویند کُرد!؟!
نکته آخر اینکه مرتب و منظم بودن در هرکاری خوب است ولی برای هر انسانی و از جمله افراد مذهبی، مهمتر عمل و رفتار نیک و انسانی در جامعه است. نماز وسیله ارتباط فرد با خدا است و کاملا شخصی. اگر میلیونها رکعت نماز مرتب و منظم بخوانند ولی به مردم دروغ بگویند و برای نفع خود به دیگران ظلم کنند و آن رفتارها و فساد خود را برای رضای خدا و مصلحت دین جلوه دهند، آیا آن نمازها پشیزی ارزش دارد؟!
کنارعکس بالایی بگذارتادوستان مقایسه کنند
صفوف نمازجماعت:
http://up.iranblog.com/images/71766316854938117479.jpg
باتشکرازمطالب زیبات وسعه صدرت
...................
ج:
جالب است که بازجو و بازپرس و قاضی من هم اصرار دارند که به طبابت بپردازم و ...
من به هنر نقا شیً سرگرمم و دو سال است که به دلیل نود و نه در صد فساد در دستگاه قوه قضا ییه در ایتالیا زندگی میکنم ، ولی من هم با پیشنهاد بازجو شما موافقم از حیا ن شما به جایی نمیرسید به اندازه کافی مشهور شدیید طبیب بودن کم از حبیب بودن نیست وقتی در بند بودید من برایتان دعا میکردم که به سلامت باز گردید (به خا طر مادر شما چون من هم زجرش را کشیدهام ) اگر در آینده طبا ببت کردید به شما میگویم دکتر ، چون در حال حاضر همه کاره هستید جز آنچه باید باشید من دعا میکنم مطبی به دور از جنجال سیا سی افتتا ح نمائید که باعث آرامش شما و خانواده گردد ،( طفلک مادر نداها و سهرابها و برادر و پسر من باور کنید چیزی به دست ما درست نمیشود آن بالاها خبرهایی است که هر چه دور باشید بهتر ه آن بالاها فقط باید فاسد بود تا ماندگار باشید یعنی بدور از رحمت خدا ) علم بهتر است یا ثروت ؟
ما به ظاهر دوستان بسیاری داریم اما ، من از دوست به دشمن التجأ خواهم برد .
با زجو ، با زپرس و قاضی شما همان دشمنان خوبی هستند که را ه صلا ح شما را ابراز کردهاند ، به طبا بت بپردازید ، شاید اگر شما مرا میشناختید به توصیه من گوش دل میسپردید ولی افسوس ! آنچه به رایگان است کم بها میباشد !!!! و شما خود رای ! ( شما سانسور هم دارید ؟ )
زمان پیامبر اسلام مسجد به این سبک نبوده و بر زمین باز نماز می گذاردند. من به عنوان مسیحی فکر کنم شیعیان تربت را از همان خاکی به عاریت گرفته اند که مسلمانان اولیه بر زمین باز انجام می دادند. از دکتر نازنین می خواهم پاسخ دهند. متشکرم
.......................
ج:
ما سجده را بر زمین و آنچه از زمین می روید جایز می دانیم، ماکول و مفروش و ملبوس نباشد، اینها مورد تعلق خاطر است، ما سجده بر خاک می کنیم که تعلق خاطر نداریم
لینک RSS این نظر